Leadership And Brain 1 Empathy

Po čemu se izdvajamo

Jedinstven pristup, svaki put

Negujemo preduzetnički duh u okviru Amropovog partnerstva. Držeći ličnu odgovornost kao vodeći princip u svim našim poduhvatima, ističemo se pionirskim inicijativama, formiranjem strateških saveza i negovanjem ekosistema.

Posvećena pažnja iskusnih partnera

Naši konsultanti spajaju u jednu celinu razvoj poslovanja sa izvođenjem projekta. Ovaj integrisani pristup osigurava da naši klijenti imaju koristi od personalizovanog pristupa karakterističnih za manje firme. Svaki projekat vođen je iskusnim partnerom, odražavajući našu posvećenost pristupačnosti i odgovornosti.

U skladu sa vašim kontekstom

Naše smernice i strategije prilagođene su svakom pojedinačnom projektu, pažljivo uzimajući u obzir poseban kontekst svakog klijenta.

Trajne veze sa klijentom

Širom lokalnih tržišta, negovali smo trajne odnose sa našim klijentima, negujući poverenje i znanje.

Stručnost koja je potrebna

Okupljamo vrhunski međunarodni tim za naše klijente, kombinujući ekspertizu u industriji i funkcionalnu stručnost. U ključnim sektorima dovodimo partnere sa značajnim poslovnim iskustvom i specijalizovanim veštinama.

Temeljno istraživanje

Naš proces pretrage je daleko od unapred određenog. Izbegavamo „recikliranje“ kandidata i upuštamo se u sveobuhvatno istraživanje kako bismo predstavili najpogodnije kandidate.

Brza uža lista kandidata

Možete očekivati užu listu kandidata u roku od 4-6 nedelja, sa opcijom ubrzanja procesa. Ovo omogućava klijentima da intervjuišu kandidate koji su kvalifikovani, zainteresovani i dobro procenjeni.

Naplata prema etapama

Naša struktura naplate usklađena je sa ključnim etapama – od početka, preko procene kandidata, pa sve do postizanja sporazuma sa kandidatom, što osigurava zajednički napredak ka uspehu.

Odlučna usredsređenost na rezultate

Naša posvećenost je nepokolebljiva – ili je kandidat angažovan, ili klijent stiče poverenje u temeljnu pretragu tržišta. Ovo osnažuje alternativne odluke zasnovane na dokazima i informacijama.

Sveobuhvatna podrška

Pored pretrage tržišta, mi pružamo čitav niz usluga, uključujući procenu menadžera izvršnog nivoa, mapiranje sukcesije na izvršnom nivou (C-Level), promene pozicija, uključivanje u rad, unapređenje timske efikasnosti i radionice usklađivanja.

Manje off-limit ograničenja

Naša preduzetnička struktura minimizira off-limit ograničenja. Kao rezultat toga, 95% ciljnih kompanija je oslobođeno ovog ograničenja, proširujući bazu talenata.

Upoznajte nas

Zatražite konsultacije