Osnaživanje uspeha: Vođa na putu u izvršnog menedžment

Ponosimo se našim uslugama orijentisanim na rezultate.

Naš glavni fokus je da našim klijentima obezbedimo vizionare - one koji se ističu kao vrhunski talenti na tržištu, sposobni da predvide, upravljaju i izdvoje se na najvišim nivoima.

Sa 45 godina iskustva u traženju izvršnog menedžmenta širom sveta, znamo da obezbeđivanje vrhunskih talenata zahteva više od pukog posedovanja pravih konekcija. U Amropu, naša reputacija je izgrađena na osnaživanju naših klijenata da predvide buduće potrebe i pripreme se u skladu sa njima. Kao iskusni poslovni lideri, koren naših smernica se temelje na sticanju objektivnog uvida u vašu organizaciju, njeno specifično okruženje i izazove. U tome leži naša snaga i naša posvećenost.

Osmišljavamo uspešne strategije za naše klijente kako bismo privukli najbolje lidere širom sveta. Od početnog razgovora o vašim zahtevima, mi stojimo uz vas, integrišući se u vaše putovanje ka talentovanim liderima. Podržavamo vaš proces donošenja odluka na svakom koraku, od identifikacije izuzetnih menadžera i lidera u konkurentnom pejzažu talenata, do privlačenja novih talenata u vašu organizaciju i obezbeđivanja njihove nesmetane integracije. Naša stručnost najviše dolazi do izražaja kada se bavimo složenim i visoko poverljivim projektima.

Koristeći najsavremenija sredstva i skup digitalnih alata, uz vodeće istraživačke metodologije u industriji, naši stručnjaci za selekciju kadrova su u toku sa najnovijim trendovima upravljanja talentima. Tražimo lidere širom tržišta i granica, osluškujući najsavremenija istraživanja i tržišne informacije da bismo razumeli dostupnost talenata i očekivanja kandidata.

Biti deo vaše priče o uspehu je naša najveća nagrada.

Naši rezultati obuhvataju selekciju profesionalaca izvršnog rukovodećeg nivoa (C-suite), kao i nezavisnih i neizvršnih direktora iz celog sveta. Razmišljamo proaktivno, proširujući naše traganje za kandidatima izvan uobičajenih izvora talenata. Ukratko, prevrćemo nebo i zemlju da bi došli do najrelevantnijih kandidata.

Zatražite konsultacije

Pozovite nas da razgovaramo o vašim potrebama za talenatima kako biste pronašli pravog kandidata za vašu kompaniju.

Zakažite sastanak