Od dobrog do odličnog upravnog odbora

Osnažujemo vas pri transformaciji svog upravnog odbora, razvijajući ga iz formalnog u snažno, strateško i napredno telo velikog značaja.

Izuzetni upravni odbori su zasnovani na jasnom razumevanju faktora njihove efikasnosti. Oni poseduju optimalnu kombinaciju veština, vizionarskog liderstva, različitih perspektiva i usklađenosti sa organizacionom kulturom. Ovaj izbalansirani pristup im omogućava da kreiraju otporan i jedinstven strateški pogled.

Nominations Committee Raising The Bar
Usluge u domenu upravnih odbora
1Odabir članova upravnog odbora

Odabir članova upravnog odbora: Amropov proces odabira članova upravnog odbora posvećen je imenovanju uzornih lidera, ne samo za članove upravnih odbora, već i za predsedavajuće, nezavisne direktore, savetodavne odbore i komisije. Naš cilj je da identifikujemo, procenimo i predstavimo Leaders for Whats Next- pojedince sposobne da se prilagode razvojnim strateškim i operativnim pejzažima.

2Savetovanje u domenu upravnih odbora

Naša usluga savetovanja omogućava upravnim odborima da ostanu kompetentni, relevantni, profesionalni i proaktivni. Pružamo pomoć u upravljanju upravnim odborom, optimizaciji timova i prilagođavanju budućim zahtevima.

Zakažite sastanak

Hajde da razgovaramo o tome kako možemo da podržimo vaš upravni odbor.

Pozovite nas